4 oktober – Yttrandefrihetens dag. Pubafton om yttrandefrihet

YO har genom åren genomfört en rad lyckade pubkvällar på olika teman. Nu är det dags igen i Göteborg. Vi har bjudit in representanter för de politiska partierna till hearing/samtal om vår yttrandefrihet och vad den innebär.

Under kvällen kommer politikerna få möjlighet att redogöra för deras syn på vår grundlagsfästa frihet. Det kommer också att finnas goda möjligheter att ställa frågor och fortsätta samtalet under kvällen. Gå gärna in på evenemanget på Facebook och markera intresse: https://fb.me/e/3ea1TnUco

När: Onsdagen den 4 oktober, klockan 18:00
Var: Bishops Arms Aveny, Göteborg (i det inre rummet, Biblioteket)
Var och en köper själv mat och dryck i baren.
Begränsat antal platser.

Samtidigt vill vi etablera den 4 oktober som Yttrandefrihetens dag. Har du ingen möjlighet att vara med i Göteborg går det utmärkt att fira på annan ort. Ta gärna bilder och skriv referat; publicera i sociala medier. Tagga med #yttrandefrihet #4oktober #yttrandefrihetensdag . Tagga gärna in Yttrandefrihetsombudsmannen.

De inbjudna partierna är: Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Socialdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna, Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna samt Medborgerlig samling, Demokraterna och Alternativ för Sverige.

Gilla och dela YO: